Hoe het allemaal begon

Toen ik nog in het ziekenhuis werkte als vroedvrouw en lactatiekundige, merkte ik op dat er in het Antwerpse weinig zwangerschaps- en/of borstvoedingswinkels waren.

Gezien het feit dat meer en meer vrouwen borstvoeding geven, was het voor mij, om vanuit mijn passie mijn droom waar te maken, een logische stap om zelf in april 2012 een eigen borstvoedings- en zwangerschapswinkel te openen.

Je kan sindsdien in mijn zaak terecht voor een groot assortiment aan borstvoedingskledij en -lingerie, maar ook voor vele borstvoedingsaccessoires. Vanaf het voorjaar 2013 bied ik in het assortiment eveneens een uitgebreide keuze aan zwangerschapskleding aan, later zijn er dan ook nog speelgoed, kraamcadeautjes en leuke hebbedingetjes bij gekomen en ook de mogelijkheid tot het testen van kolftoestellen werd mogelijk. Een kolfconsult is immers de laatste jaren heel populair geworden.

Mamma Latte biedt verschillende merken aan in zeer uiteenlopende maten, stijlen en prijzen zodat iedereen hier de juiste keuze vindt.  Mooi zijn hoeft echt niet duur te zijn bij Mamma Latte.  Je mooi en praktisch kleden tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding wordt daardoor voor jou én je baby comfortabel en gemakkelijk. De zwangerschapskleding en de borstvoedingskledij kan je daarenboven ook gedurende de hele zwangerschap dragen, maar ook nog lang nadien. Voor jou, als zwangere vrouw of borstvoedingsgevende moeder, een ideale gelegenheid om je zowel op en top vrouw én mama te voelen !

Maar, ik wil ook meer zijn dan een gewone winkel. Ik vind dat de klant het verdient om dat ietsje meer te krijgen. Het is een speciaalzaak met een klein beetje extra.

Vaak komen mama’s hun verhaal doen, vertellen ze over eventuele borstvoedingsproblemen of andere beslommeringen die ze ervaren, terwijl de grotere kindjes ondertussen kunnen spelen en de wachtende partner zich kan nestelen in een zetel met een drankje.

Mijn sterkte is ook, dat ik als vroedvrouw en lactatiekundige met jarenlange ervaring, vrouwen echt kan bijstaan met raad en daad als ze vragen hebben.

De winkel is zeer vlot bereikbaar en er is steeds voldoende gratis parkeergelegenheid. Wees voorzichtig bij het parkeren want de parkeerstrook naast de weg loopt erg schuin naar beneden, dus nooit met de auto recht naar de parking duiken.

Veel succes met je zwangerschap, de bevalling én je borstvoeding !

 Els van Opstal,

Vroedvrouw - Lactatiekundige, 
zaakvoerder Mamma Latte.